BackGround

Tuesday, April 27, 2010

< My Name >


Bile cerita sal nama ni.. ramai member2 ak y dok pk2... kenape ler banyak sangat nama pangilanak.. hahakz.. Bukannye ape.. ak pun x kisah ler korang nk pangil nama aku apa2..
"NUR" k... "Z" k.. "FIRA" k.. " ZAF" k.. Wahtever ler beb...

"Z" antara nama pangilan aku yang paling top time2 ak kt Sek. Rendah lg... kenapa diorg pangil ak cm 2.. munkin time tu aku giler2 ckit kot.. ahakz... OTAI ler katekan.. (poyoz jek)

"FIRA" bile famly ak pindah n stay kt KAHANG, KLUANG dak2 kt sek 2 yang pangil ak dengan nama 2.. so ak xkisah ler... ( nampk ckit cm ayu )

Pape pun sejujurnye ak xkisah pun korg nak pangil ak dengan nama ape... huhu... janji pangilan itu tidakmenyakitkan hati.. Ahakz..

* With Nad.. member2 y top time kt sek dulu.. hahkz..

* Me Now...Huhu

Thursday, April 22, 2010

Cameron

Bercuti kali nikh rase seperti tak dirancang.. Tujuan y utama ambik cuti hanyalah untuk meghadiri Majlis Konvo aku tapi nasib baik bapak ak boleh pulak dapat cuti semala seminggu...


Ermm dari dok jek kt umah baik g jalan-jalan.. hahakz.. sedar x sedar mak ak katanye nk g jumpak kakanye y berada g Kampar, Perak. Huhu.. jauhnya perjalanan... xpe ler janji ada tempat nk dituju.. huhu...

Otw nk g sana 2 boleh plak tayar kereta aku pancit di Tanjung Malim.. nasib baik ler my bro ad ikut sekali.. so keja-keja cm 2 dh menjadi kebiasaan dia.. hahakz...




*keadaan tayar kereta aku... ermmmm




Tido semalan di rumah Mak Long aku .. Tetibe aku rasa cam nk mum STRAWBERRY ar pulak.. hahakz.. So dalam ketidaksengajaan kiteorg pun pergi ler k CAMERON.. huhu.. bestnye.... dapat mum banyak-banyak.. hahakz..



fiRa

Wednesday, April 21, 2010

< My KonVo >



Hampir 2thn memerah keringat baru hari ini aku mendapat segulung diploma.. Wah rasa cam xpercaya ar pulak.. rindu rasanya nak belajar balik.. rindu rasanya nk jalan kaki waktu pagi ramai-ramai nk g poli.. huhu.. rindu rasanya nak jalan-jalan kt Seremban time-time bosan giler.. Ahakz... tp semuanya itu tinggal kenangan jek.. Pape pun.. semuanya telah selesai ngan jayanya..



Hari ini merupakan Hari Konvokesyen aku.. walaupun dlu pernah merasainya time aku wat sijil dlu.. kali ni terasa lainnya (kenapa tah).. ahkz...



Thank a lot 2 all my frenz.. My lectr yang banyak membantu & tak lupe gak.. My belove Flmy… sayang korg.. muah!!!!♥♥

Wednesday, April 14, 2010

HoLiDayZ + KonVo

Wah rasenye cm dh xSABAR jek hati ak nk bercuti kali ni... walaupun cuti dh ak ambk seminggu sebelum tariknya.. hopely my travel nast time lancar...

esok dh mulakn perjalanan n dh start BERCUTI...

Amazon MP3 Clips