BackGround

Thursday, July 26, 2012

Kusus Induski Umum Siri 2/II/2012

Aagak lamanya aku tidak singgah di blog kesayangku ini.. huhu.... 
Sebenarnya banyak perkara/cerita yang aku nk share ngan korang semua... tapi masa dan keadaan yang tidak mengizinkan....ermmm....


Bile cerita mengenai kusus ni..... akhirnya.... abis semua kusus yang aku dan pergi bagi PENGESAHAN JAWATAN sebagai penjawat awam... tak lama lagi tinggal tunggu surat comfirmed jek dari majikan aku.. confirmed jek dari majikan.. wah tak sabarnya rase.... huhu.....


Ok aku nk share ngan korang beberape memory yang sweet sepanjang aku menjalani kusus induksi selama 2 minggu ni....
have fun !!!



https://www.facebook.com/groups/373022632759148/

Friday, April 13, 2012

.Kejohanan TenPin Bowling ,Sempena Peringatan Hari Polis ke 205

.Kejohanan TenPin Bowling ,Sempena Peringatan Hari Polis ke 205
huhu... rasanye tiap-tiap tahun aku akan menyertai pertandingan ini...
tp nk dijadikan cerita... al-maklumler...
bile setiap kali ad pertandingan jek baru nak main bowling... huhu... maunye.... ke longkang jek lebih... =(

KEPUTUSAN SETIAP PERLAWANAN

KEPUTUSAN TENPIN BOWLING 07/04/2012 ANTARA BALAI / CAW/ BAHAGIAN

BIL JABATAN JATUHAN PIN
1 NARKOTIK A 1471
2 KLUANG BARU 1435
3 JSJ 2 1304
5 JSJ 1 1195
6 PALOH 1188
7 BP KLUANG A 1167
8 MPV 1 1161
9 SP 1150
10 KAHANG A 1115

INDIVIDU TOP 20 (LELAKI) -TENPIN BOWLING IPD KLUANG 7/4/2012

1.HAMDAN K/BARU 545
2.WAN K/BARU 536
3.ASP NORMAN NRKTK A 524
4.INSP AFDHAL JSJ 2 480
5.SJN HAIRI NRKTK A 456
6.HAIRUL S/LLG 454
7.ANAK SJN SAID L/L 1 447
8.ZAHIR KHG A 432
9.SM JALAL S/LLG 430
10.KPL YAZID JSJ 1 427
11.SAKRI JSJ 2 422
12.NOR HISAM S/LLG 420
13.RAZIB SP 420
14.ASP NOR HISAM JSJK 1 415
15.SJN RAHIM KOM 414
16.INSP HASRUDI JSJ 1 413
17.NOR HISYAM KLG A 410
18.SJN BAHARUDIN KLG A 398
19.KPL A.BAKAR KHG A 393
20.AWANG MPV 1 391

INDIVIDU TOP 20 (WANITA) -TENPIN BOWLING IPD KLUANG 7/4/2012
1. -PN ROHANA- NRKTK A-491
2. -IZAH -PALOH -425
3. ASIAH -JSJ 2 -413
4. SYAZANI L/L 2 408
5. SURIANA L/L 1 406
6. CHE PUAN KLG 3 402
7. AMY MPV 1 389
8. ATIQAH ® KHG B 368
9. NORHAFIZAH JSJ 3 346
10. SJN KASMAH PGRSN C 340
11. AZURAIN S/RGGM 325
12. NORALIZA KLG 3 290
13. ZAFIRA KHG A 290
14. MONA PGRSN E 289
15. RAFIDAH JSJ 3 284
16. INSP HANIZA PGRSN A 268
17. NISA ® NRKTK B 266
18. AZIMAH KLG 3 262
19. CC KAMISAH PGRSN E 250
20. RATHIGA PGRSN E 250
21. SITI HAJAR L/L 1 246
22. SHAHIRA ® NRKTK B 233

Sunday, January 29, 2012

" Like The Gorgeous Me Contest "



Terima kasih yang tidak terhingga kepada semua peng"vote" gambar saya sepajang conets ini dijalankan...

Terima kasih juga kepada pihak Shawlysa kerana mengadakan contes ini..

Tahniah kepada se

mua pemenang...


Final Result for Like The Gorgeous Me Contest:

Contestant 1 : 1390 votes ( Fara Angelz )

Contestant 7 : 794 votes ( Anna )

Contestant 15 : 1611 votes ( it me!! )


Dengan itu saya telah memenangi :-


MOOD : HAPPY SANGGAT!! =)

Sunday, November 13, 2011

-Bowling Anjuran HELWA-

This weak aku join game bowling anjungan HELWA ( Hal Ehwal Wanita )
Seramai 12 kumpulan yang menyertanya..
Pelbagai kategori yang dipertandingkan...

Pemenang Kategori Kumpulan :

Pertama yang memerima wang sebanyak RM 240

Kedua yang memerima wang sebanyak RM 200

Ketiga yang memerima wang sebanyak RM 160
( team aku tu )


Keempat yang memerima wang sebanyak RM 120

Ke-Lima yang memerima wang sebanyak RM 80

Wednesday, November 2, 2011

- Rasa Hat i-

Ok kali ni aku nk ceritakan pasal Rasa Hati ku..
sebagaimana tajuk yang TERtera..
nak katakan aku dh JATUH CINTA....
Oh... mungikn TIDAK....
sebab aku sebenarnya tak beberape suka sangat BERcinta-cinta ni.. ahahkz...
mungkin kerana pernah DIkecewakan dan MENGecewakan...
ahakz... nk buat cm ner... cerita lama...
zaman kanak-kanak ler katakan...


Orangnya baik.... BERtanggungjawab.... tapi tak banyak cakap cam aku.. ahahkz...
( pandangan pertama ler orang katakan )... tapi nk jumpa ngan dia sebulan sekali pun susah...
al-maklum ler masing-masing bz ngan keja...


Ok ler... orang kata " Kalau Dah Jodoh Tak Ke Mana"...
dan aku sentasa percaya dan berpegang pada " Jodoh Pertemuan Semuanya Di Tangan Allah"


- New Month, New Handfon-


woo... mesti ramai yang teruja apabila membaca title aku ni.. ahahkz...
pape pun takde sebab kenapa aku perlu menukar handfon baru kerana aku sayang bangat dengan handfon aku yang lama ( Sony Erisson W380i )...

pape pun bak kata orang " mengikut peredaran dunia" ler katakan...
aku pun try2 ler beli handfon touch skrin.... =)

Sunday, October 23, 2011

-Real Steel -


Tq ALONG teman sku tgok cite ni...

Amazon MP3 Clips