BackGround

Monday, January 25, 2010

KERESAHAN MELANDA DIRI

tah kenape ler...
TIBA-TIBA jek ni yang aku rasa...
sayu sangat hati ini...
sedih sangat hati ini...
tapi kenape ea??? ak sendiri tak tau kenape ianye terjadi...
DIA.....
tah ler.....
kenape ini....
BENCINYE AK...................

Monday, January 18, 2010

Happy Besday mama

hari merupakan besday my mun tercinta... kejap jek umurnye 48thn.. tp ramai org ckp my mun still muda..mude k??? ahahkz...

hari ini ak berpakat ngan adik beradik aku tuk wt suprise party ..bile time jek time lunch adik aku yang last skali kuar bawak kek... mama ak tu boleh menangis pulak...
dah kenape... mungkin dia merasakan dirinye sudah hampir setengah abad....
pape pun.. my mum still young... ahahkz...

haPPy Besday Mama.. May Allah Bless U... muahmuah...

Sunday, January 17, 2010

demam

ermmm... masuk nikh dh 2x aku kena demam...
n yang paling turuk aku rasa... minggu nikh.. maunye x?? siap ngan batu n selsema g...
huhu... bosanya y teramat bile time-time cm nikh sampai....

pernah sekali 2 bile tgok aku balik jek dari keja tures merengen kt mama aku... dan memandangkan y demam ak nikh x elok2 lagi.. pas balik jek abah ak dari keja terus bawak g jump dokt...(maklumler ak nikh paling takut nk jump dia n makan ubat)

tp nk wt cm ner.. nak xnk ak pun ikut jek ler... taw2 jek dmam ak 2 dh tahap pai kne injurt???
ermmm...ak punye ler cm budak2... xnk kne injurt pai menangis dpn dokt 2... ahahkz...malu ngan xmaul ar aku...

Amazon MP3 Clips