BackGround

Sunday, November 13, 2011

-Bowling Anjuran HELWA-

This weak aku join game bowling anjungan HELWA ( Hal Ehwal Wanita )
Seramai 12 kumpulan yang menyertanya..
Pelbagai kategori yang dipertandingkan...

Pemenang Kategori Kumpulan :

Pertama yang memerima wang sebanyak RM 240

Kedua yang memerima wang sebanyak RM 200

Ketiga yang memerima wang sebanyak RM 160
( team aku tu )


Keempat yang memerima wang sebanyak RM 120

Ke-Lima yang memerima wang sebanyak RM 80

Wednesday, November 2, 2011

- Rasa Hat i-

Ok kali ni aku nk ceritakan pasal Rasa Hati ku..
sebagaimana tajuk yang TERtera..
nak katakan aku dh JATUH CINTA....
Oh... mungikn TIDAK....
sebab aku sebenarnya tak beberape suka sangat BERcinta-cinta ni.. ahahkz...
mungkin kerana pernah DIkecewakan dan MENGecewakan...
ahakz... nk buat cm ner... cerita lama...
zaman kanak-kanak ler katakan...


Orangnya baik.... BERtanggungjawab.... tapi tak banyak cakap cam aku.. ahahkz...
( pandangan pertama ler orang katakan )... tapi nk jumpa ngan dia sebulan sekali pun susah...
al-maklum ler masing-masing bz ngan keja...


Ok ler... orang kata " Kalau Dah Jodoh Tak Ke Mana"...
dan aku sentasa percaya dan berpegang pada " Jodoh Pertemuan Semuanya Di Tangan Allah"


- New Month, New Handfon-


woo... mesti ramai yang teruja apabila membaca title aku ni.. ahahkz...
pape pun takde sebab kenapa aku perlu menukar handfon baru kerana aku sayang bangat dengan handfon aku yang lama ( Sony Erisson W380i )...

pape pun bak kata orang " mengikut peredaran dunia" ler katakan...
aku pun try2 ler beli handfon touch skrin.... =)

Amazon MP3 Clips